dijous, 27 de desembre del 2012

1r Aplec Modernista de l'Horta

Sí,
"havia de passar...estava escrit al lavabo d'homes".
La Colla dels Dr Octopús han empès fins teixir fil i trama i fer arribar la saviesa tel·lúrica d'avantguarda a Benimaclet.
Guaiteu aquest cartell i ploreu d'emoció....i quan sigui el dia balleu pels descosits!!!!!

12 de gener de 2013!!!!
Endavant les natges!!!!

Diu la Comissió de Festes:

" Encetem 2013 amb molt bon peu, i es que el pròxim dissabte 12 de gener celebrarem el “I Aplec Modernista de l’Horta Nord”. Volem que siga un punt de trobada més, sumant-se amb modèstia però amb moltíssima il.lusió als diferents llocs on es venen desenvolupant aquestes trobades. Un punt de confluència d’inquietuds culturals en general, obert i no excloent on tenint com a nucli vertebrador l’anomenat “modernisme aborigen”, és a dir aquell més arrelat a la nostra cultura, té com objectiu donar cabuda a diferents propostes ja siguen de caràcter musical, literari i per que no també, gastronòmic. I és que en definitiva es tracta de gaudir d’una jornada de germanor i passar-ho d’alló més bé amb els amics d’ací i els vinguts des de diferents llocs de la nostra terra, ja siga al voltant d’una taula amb unes birretes o ballant i sentint uns discos.
Per descomptat esteu convidades i convidats als diferents actes que hi ha programats i a més a participar activament d’ací al dia dotze amb qualsevol tipus de proposta o idea per tal que la festa siga plena. Un abraç molt fort i vos esperem.

Dissabte 12 de Gener:

- 12:30 h Vermouth & Piscolabis + Acústic de Senior al Swan Club (C/ Juan Giner, 15, Benimaclet) (entrada 3€ amb cervessa o vermouth) actuació recomanada molt especialment per portar als xiquets, si teniu fills i si no també, perque gaudirem com a nanos !!.

- 14:00 h Dinar de germanor amb una bona paella valenciana. (Cal apuntar-se, donarem més informació prompte).


- 18:00 h En acabar el dinarot tots al Tulsa Cafe (C/ Juan Giner, 11, Benimaclet) on ens espera una estupenda trobada de pick-ups (no oblideu els vostres pick-ups i els vostres 7”) + mercadet de discos, roba i demés (per muntar tenderete haureu de contactar amb nosaltres) (entrada lliure).

- 19:00 h. Presentació del llibre “40 mods de les nostres terres” a càrrec del seu autor, Robert Abella Querol al Tulsa Cafe (entrada lliure).


- 21:00 h Sopar per agafar noves forces i continuar la festa. (Cal apuntar-se, donarem més informació prompte).

- 23:30 h Festa al Swan Club. Als plats; Marc Serrats + Manel Ramodne. (entrada lliure).

- En acabar after-party al Excuse-me (C/ Dels Tomasos, 12, Russafa). Als plats; Tulswan Dj’s + Dr. Octopus Dj’s."






Ho amanirem una micona, no?

dilluns, 24 de desembre del 2012

Bon Nadal, Caps de Pardal!

Ja ho deia en Sisa a la postal que teniu aquí sota (pel davant i pel darrera).






I el seu mestre, en Dodó Escolà, ens recordava la nostra poció de la victòria, l'Escudella! 1968....





I l'anydemà de Nadal, farem Sant Esteve, el Segon dia de Nadal. La gent afortunada menjarà canelons (la millor obra de Rossini) i la canalla cantarà....com Els Xipis! Pau Riiiiiiba! 1971...







Que la passeu bé a la Missa del Gai, amb el Ressopó i el Cant de la Sibil·la!

dimecres, 12 de desembre del 2012

I sis!!! Ses darreres bosses-noves.

Demà és Santa Llúcia i ja serà Nadal. Tot plegat serà diferent, segur.
Dues rareses de brasilerisme aborigen.
Una versió que ja ha voltat per aquest bloc, el "Satisfacció" dels mitiquíssims The Bonds, que empelta exquisidesa lisèrgia i gust carioca. Única.








I per deixar-ho enllestit, de moment, una bellíssima excursió amb una lletra ben explícitia de la finíssima Glòria.  "Metti una sera a cena"....opus dei!




Vinga, a veure-hi ben clar!

divendres, 7 de desembre del 2012

5è graó...més ritme i elegància brasilera nostrada.

Bon dia tinguin,
una de bona, en Santi Sants fent la versió catalana (de la mà musical del Mestre Burrrull) del "Road Hog", també conegut en versió lusòfona d'en Roberto Carlos, "O Calhambeque". "El Trastet", 1967. Embolica que fa fort! A ballar que són dos dies!!!







I ara, enlloc d'un humorista cantaire, un cantaire que feia riure...el Gegantí Dodó Escolà, meravella d'Artesa de Segre, Pare de la Modernor Contemporània, fent seva una cançó, també versionada per les espectaculars Germanes Serrano, d'en Sacha Distel..."Tinc-tunc", 1963.






Ordre i progrés